ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

χθες... προχθές... Ή είμαστε Αφρικα ή δεν είμαστε .... αύριο σκέψεις επί του αγροτικού ζητήματος

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Μαμά γερνάω...

Αχ...κάνω που λέτε σήμερα μια κράτηση στην Ολυμπιακή για να πάμε στον γάμο μιας φίλης τον Μάρτιο, αφού τακτοποιώ όλες τις πτήσεις σημειώνω τον κωδικό κράτησης και χαιρετώ την ευγενέστατη κυρία στις κρατήσεις και κλείνω το τηλέφωνο. Δεν περνάει ενα λεπτό και με καλεί η ευγενέστατη κυρία και μου λέει : - η Κα Πλ....? -Ναι. -κα Πλ..... ξέχασα να σας πω ότι τα εισιτήρια σας έχουν προθεσμία μέχρι 22 Φεβρουαρίου. -22 Φεβρουαρίου? (επαναλαμβάνω) -ναι, μανάχα μην παραλέιψετε να πάτε στο πλησιέστερο πρακτορείο ή να τα εκδώσουμε τηλεφωνικώς κλπ κλπ... την ευχαριστώ και κλείνω το τηλέφωνω. Γυρίζω κοιτώ το ημερολόγιο, το ξεφυλίζω...σε ένα μήνα ακριβώς γίνομαι 40...μα πως έγινε αυτό? τόσο γρήγορα ? μα ? ..... Και όμως σε ένα μήνα θα είμαι σαράντα...ΕΓΩ ΣΑΡΑΝΤΑ???? εσείς εκεί στο αρομακουκινγκ ετοιμάστε μου συνταγές αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές .... Κατά τα άλλα τούτο δω το μέρος ονειρεύομαι (παντελώς άσχετο με τα εισιτήρια)

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Προσπαθώ να ετοιμάσω μία ανάρτηση για την Βουργουνδία, αλλά μια με τα σαπούνια μια ο κήπος που με χει πιάσει πάλι μανία, μέχρι και στην αποθήκη μέσα έχω βάλει σπορεία και την κούραση? που την πάω αυτή ....πολύ κούραση και δεν με φτάνει που στην δουλειά είναι οπανικός, έχω από την προηγούμενη Πέμπτη στον διπλανό τοίχο μαστορες με τρυπάνια όλη την μέρα ... δλδ τι να σας λέω ... Ομως η διάθεση μου φτιάχνει γενικώς πολύ γρήγορα, ακόμα και με μία διαφήμιση έξυπνη με ωραία μουσική που ευτυχώς στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε πολλές (μα πάρα πολλές) και καλές διαφημίσεις. Η τελευταία λοιπόν που με ενθουσιάζει είναι αυτή της Αmita που βγάζει ενέργεια και χαρά και επειδή η χαρά είναι μεταδοτική εμένα με πιάνει και ας είναι και από την τηλεόραση! Το τραγούδι που ακούγεται είναι το "Forever Lost" The Magic Numbers Μέχρι να βρω χρόνο να τελειώσω την ανάρτηση για την Βουργουνδία εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε την διάθεση των παιδιών που τραγουδάνε στο πρώτο κλιπάκι:-) Νατάσσα.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Καλημέρα και καλή χρονιά! Σας μεταφέρω ένα μύνημα/ευχή που έλαβα αυτές τις μέρες : "Ίσως να μη μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά όλοι μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά όλες αυτές τις αξίες που μας κάνουν να κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισοδοξία. Και να φωνάξουμε τόσο δυνατά που να κάνουμε τη Γη να γυρίζει πίο δίκαια γύρω από τον άξονα της. Έστω και λίγο." ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ