ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Aνέκδοτο και Πρόσκληση

Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν σεξουαλικές συμβουλές σε περιοδικά.
.
Αγαπητέ Γιώργο,
Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου. Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση. Μπορείς να με βοηθήσεις? Μαρία.
.
Αγαπητή Μαρία, Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού. Ελπίζω να σε βοήθησα Ηταν από το star.gr http://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=22861
.
------------------------------------------------------
Ταξιδιάρικες ψυχές, ο προορισμός του Σ/Κ 21 & 22 Νοεμβρίου είναι Χανιά! Στα Αρσενάλι θα γίνει η έκθεση του Κρητικού Αμπελώνα και θα είναι εκεί και η χάρη μου :-) Οποιος έρθει ας μου αφήσει ένα μυνημα εδώ.

3 σχόλια:

kiki on 19 Νοεμβρίου 2009 - 4:18 μ.μ. είπε...

Χαχα! Συμφωνώ. Καλύτερα να μη δίνουν συμβουλές οι άντρες! χαχα!
Καλά να περάσετε στα Χανιά!

KitsosMitsos on 24 Νοεμβρίου 2009 - 11:14 π.μ. είπε...

Να σου πω κάτι. Βγάζετε δικά σας κρασιά που μπορούμε να τα βρούμε πουθενά; Πχ καμία κάβα-σουπερμάρκετ κτλ;

Natassa on 27 Νοεμβρίου 2009 - 4:37 μ.μ. είπε...

@Κική
:-) καλά περάσαμε!

@kitsosmitsos
κάνει να λαμβάνεις :-)