ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

Βενετία.

Η Βενετία κατά την φτωχή μου γνώμη είναι ένα μέρος μαγευτικό ... μυθικό θα έλεγα καλύτερα. Μία φορά να την επισκεφθείς αρκεί για να θέλεις να ξαναγυρίσεις.
Ενας καλός οδηγός είναι http://www.venezia.net/venice/venice-guide.htm και επίσης μία καταγραφή http://www.guidevenezia.it/inglese/itinerary_museums.htm
Εμείς μείναμε στην Πάντοβα μόλις 20 λέπτα με το αυτοκίνητο από την Βενετία. Αν πάρετε το παλιό επαρχιακό δρόμο που συνδέει τήν Πάντοβα με το Μέστρε θα κάνετε περίπου 10 λεπτά παραπάνω αλλά θα αποζημιωθείτε με το παραπάνω. Η διαδρομή πάει παράλληλα με το κανάλι, από την μία το κανάλι και τα δέντρα και από την άλλη βίλλες και αρχοντικά απαράμιλλης ομορφιάς.
Η Βενετία συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα με Alpi Eagles και φυσικά Anek Lines - Minoan Lines που κυριαρχούν στην Βόρεια Αδριατική.
Μείναμε στο ξενοδοχείο Holiday Inn Padova το οποίο είναι καινούριο με πολύ ευρύχωρα δωμάτια, πάρκινγ, πρωινό και μας κόστισε 85 ευρώ.

4 σχόλια:

kiki on 6 Ιουλίου 2007 στις 4:51 μ.μ. είπε...

Αχ...Βενετία...πανέμορφη... Κάθε φορά, θυμάμαι με τι θλίψη την αποχωριζόμαστε όπως απομακρύνεται το καραβάκι....Κούκλα...

witchofdaffodils on 6 Ιουλίου 2007 στις 4:59 μ.μ. είπε...

αχχχχ, Βενετία! πανέμοφη..καθέ φορά θυμάμαι...ότι δεν έχω πάει! :-))

χε, θα με κυνηγήσει η deli! αλλά θα της ξεφύγω..

πολύ, πολύ χρήσιμα λινκς, να΄σαι καλά :)

Natassa on 6 Ιουλίου 2007 στις 5:15 μ.μ. είπε...

madame witch νομίζω ότι πρέπει να σε κυνηγήσει η deli, είναι μην κάνεις την πρώτη φορά.. μιλάμε για ενα ...coup de foudre !

kiki on 7 Ιουλίου 2007 στις 9:15 π.μ. είπε...

Τστστσ....:-))) Όπου κι αν πας, θα σε βρίσκω!