ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Ερώτηση

Ακούω ένα cd που θα ήθελα, το επόμενο ποστ, να το συνοδεύσω με τραγούδια από το συγκεκριμένο cd, υπάρχει τρόπος? Οσο και αν έχω ψάξει στα γνωστά sites δεν βρίσκω τα τραγούδια που θέλω να ανεβάσω. Αν ξέρει κανείς ας αφήσει μήνυμα και τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

4 σχόλια:

Crazy Tourists on 27 Οκτωβρίου 2007 στις 8:47 μ.μ. είπε...

To "γνωστά sites" είναι πολύ γενικό...Πάντα υπάρχει κάποιο άγνωστο που μπορεί να έχει το cd που θες..Επίσης, κάποιος από εμάς μπορεί να το έχει...Θες να μας πεις ποιό cd είναι ή είναι έκπληξη?

Natassa on 27 Οκτωβρίου 2007 στις 8:55 μ.μ. είπε...

μισό να σου στείλω μειλ, να μου πεις αν μπορείς να με βοηθήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Θες να δοκιμάσεις, www.alltunes.com ή το ελληνικό www.123play.gr?

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έβαλα φωτό από την αγαπημένη κούπα μου στο Moneypenny spaces μου. http://moneypenny1972.spaces.live.com. Μάλιστα είχα ζητήσει και από τη Σοφία να με ταγκάρει επειδή λατρεύω τις κούπες. Θα χαρώ να με επισκεφτείς και εκεί. Εάν δεν έχεις hotmail λογαριασμό και θέλεις να σχολιάσεις κάτι σε αυτό το μπλογκ μου, μη διστάσεις να απαντήσεις στο blogger μου ή στην Πυξίδα!
Στο Moneypenny, επίσης, και ειδικότερα στο Guest Book, οι φίλοι από τα spaces, μου είχαν παλαιότερα αναφέρει sites από τα οποία μπορώ να κατεβάζω μουσική και τα οποία σιγά σιγά εξευρενώ. Ίσως χρησιμεύσουν και σε εσένα! Είναι σε λίγο παλαιότερες σελίδες, πηγαίνεις με το βελάκι. Θα σου τις στείλω όμως και με e-mail αλλά αύριο βράδυ, οκ;