ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Προσφορές.

Πέφτει η κίνηση, πέφτουν και οι τιμές. Ωρα για Σαββατοκύριακα στην Ευρώπη. Η Αegean κάνει ξανά την προσφορά με 37 ευρώ στο Μιλάνο (αεροπορικός ναύλος και φόροι μαζί). Εδώ η προσφορά. Η Ολυμπιακή έχει πολύ δελεαστική προσφορά η οποία ισχύει εδώ και καιρό για Λάρνακα Εδώ η προσφορά. Επίσης η Lufthansa έχει πολύ καλές τιμές για U.S. αλλά και για Μόναχο και Φρανγκφούρτη. Εδώ η προσφορά.

4 σχόλια:

Juanita La Quejica on 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 9:06 μ.μ. είπε...

Και πού να δεις τί τιμές και προσφορές υπάρχουν από Μιλάνο!
Γνωρίσαμε το καλοκαίρι ένα ζευγάρι Μιλανέζων και μας έλεγε η κοπέλλα για απίστευτες προσφορές! Έχουν γυρίσει όλον τον κόσμο με αστεία ποσά... 4 μέρες στην Βαρκελώνη σε ξενοδοχείο 3 αστέρων μαζί με αεροπορικά, πιο φτηνό από όσο θέλω εγώ αεροπορικό για Κρήτη!

Σοφία on 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:56 π.μ. είπε...

Ο Νοέμβριος (και ο Φεβρουάριος) είναι οι φτηνότεροι μήνες για ταξίδια. Προσωπικά θα δυσκολευόμουν να αποφασίσω μεταξύ Μιλάνου και Μόναχου. Εσύ για πού σκέφτεσαι;

Natassa on 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6:53 π.μ. είπε...

@Juanita
τα φθηνότερα νομίζω ότι μπορεί να τα βρει κάποιος στην Μ. Βρετανία.
Εχουν και μια εταιρεία την ryannair που δίνει καλύτερες τιμές απο την easyjet.Αλλά να σου πω την αλήθεια και για μας εχουν φτιάξει τα πράγματα, πήγα Μαγιόρκα τέλος Ιούλη και επέστρεψα Αυγουστο και πλήρωσα 140 ευρώ pas mal, βεβαια μην με ρωτήσεις πόσο πλήρωσα Ηράκλειο - Αθήνα - Ηράκλειο...
@ Σοφία
welcome back!!
τελειώσανε οι διακοπές Σοφία μου? αντε γιατί μου λείψανε οι περιγραφές σου:)
Νοέμβριος?
definately Μιλάνο και από εκει Νίκαια για ένα ωραίο long weekend έχουμε και επέτειο;)

Ανώνυμος είπε...

Για τη ryannair έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά δεν έχω τύχει να ταξιδέψω μαζί της. Με τρελαίνει όμως να δίνουμε τόσο χρήματα για ταξίδια εντός Ελλάδας όταν Λονδίνο-Κορκ (Ιρλανδία)-Λονδίνο ήταν συνολικά γύρω στα 30 ευρώ!