ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Γκάλοπ ... Ταξιδιωτικόν ;)

Αν η 28η Οκτωβρίου ήταν Παρασκευή που θα πηγαίνατε από Πέμπτη 27/10 έως την Κυριακή ? 4 μέρες / 3 διανυκτερεύσεις? Υ.Γ. ιδέα της Σοφίας που είναι ψυχή ταξιδιάρα :)

11 σχόλια:

Crazy Tourists on 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6:08 μ.μ. είπε...

Ωραίο γκάλοπ!!
Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισες λίγο...
Μετά από πολύ σκέψη όμως αποφάσισα ότι θα ήθελα να πάω στα Ζαγοροχώρια!!Και αν μπορούσα να ξεκλέψω δυο τρεις μέρες ακόμα (πολλά ζητάω ε;) θα πήγαινα κai μια βόλτα στο χωριό του πατέρα μου λίγο πιο ψηλά...κοντά στην Κόνιτσα!

CrazyTourist2

ΥΓ. Νατάσσα, δε θας μας πεις κι εσύ που θα πήγαινες;

Natassa on 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6:33 μ.μ. είπε...

εγώ μάλλον (και λόγω εύκολης πρόσβασης από εδώ) θα πήγαινα στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Θα επέλεγα να πάω είτε στην Πράγα, είτε στη Βουδαπέστη. Από τη δεύτερη έχω απλώς περάσει με πούλμαν, πηγαίνοντας σε μια άλλη πόλη της Ουγγαρίας, το Κάποσβαρ, για έναν αγώνα βόλεϊ. Θυμάμαι πιο καλά την επιστροφή, ένα πολύ βροχερό πρωινό. Τόσο βροχερό που όλα όσα θυμάμαι έχουν... καφέ χρώμα!

Ανώνυμος είπε...

Φλωρεντία...νομίζω...!

Crazy Tourists on 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 1:42 π.μ. είπε...

Η κατάσταση θα είχε ως εξής:
Δεδομένου ότι την Πέμπτη εκείνη θα έχει αγώνες Ουέφα και ο Πανιώνιος θα είναι στους ομίλους θα την έπαιρνα και θα πηγαίναμε όπου έπαιζε ο Ιστορικός. Θα βλέπαμε τον αγώνα Πέμπτη και μετά 3 μέρες τουρισμό...Αν παρελπίδα δεν παίζαμε εκτός έδρας θα δεχόμουνα να με πάει στο εκτός έδρας του Παναθηναικού ή αν δεν ήθελε θα την πήγαινα στα Ζαγοροχώρια!:P

CrazyTourist1

Natassa on 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 π.μ. είπε...

@crazytourists 1+2
αυτό με το εκτός έδρας πολύ μ αρεσε...
Είχα πάει ενα αξέχαστο ταξίδι στα ζαγοροχώρια όταν σπούδαζα, με μια συμφοιτήτρια μου από το Τσεπέλοβο, να πάμε λέει να δούμε αρκούδες στον Βίκο, καλέ τι ωραία που είχαμε περάσει !! κάναμε και δίαιτα μας έφτιαχνε η μαμά της μακαρόνια με φρέσκο βούτυρο και ανθοτυρο από πάνω .... και πίναμε και ενα μπουκάλι κονιάκ κάθε βράδυ...και κάστανα στα κάρβουνα ... πω πω τι μου θυμίσατε, και κρύο, τι κρύο ήταν αυτό, κοιμόμουνα τα βράδυ με τοσα σκεπάσματα που δεν μπορούσα να κουνήσω ...αλλά ήταν τέλεια, πανέμορφη φύση, ωραίες αλλά πολύ επικίνδυνες βόλτες στον Βίκο...πάντως αρκούδες δεν είδαμε :)
@Μανο s.
Φλωρεντία και βολτούλες στην Τοσκάνη, ωραία ιδέα :)
@ Penny κάτι μου λέει ότι θα θα χρειαζόσουνα και λίγη τύχη τέλος Οκτωβρίου προκείμενου να αποφύγεις την μαυρίλα λόγω καιρού.

kiki on 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:37 μ.μ. είπε...

Βόρεια Ιταλία. Είπαμε: πόρωση με Ιταλία...

Σοφία on 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 1:13 μ.μ. είπε...

Ωραία ιδέα η Φλωρεντία, αν και προσωπικά μάλλον θα πήγαινα στην Κύπρο ή σε κάποιο άλλο νησί (π.χ. Ρόδο ή Κρήτη) ελπίζοντας ότι θα έκανε αρκετή ζέστη για κολύμπι!

Crazy Tourists on 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 5:11 μ.μ. είπε...

Και η Κύπρος δεν είναι κακή ιδέα!!

CrazyTourist2

George on 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:18 π.μ. είπε...

Λονδίνο και μόνο Λονδίνο....

Natassa on 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 1:56 μ.μ. είπε...

ή είσαι Λονδρέζος ή δεν είσαι ;)